Anunțuri

Examene online

Examene online

by Sorin Hostiuc -
Number of replies: 0

Având în vedere modificarea modului de desfășurare a  cursurilor și metodologia specifică de examinare, aprobată de către senatul universitar, vă aducem la cunoștință că examenul final va fi scris, constând în 25 grile/20 minute, examenul fiind dat pe o platformă online. Nota finală va fi reprezentată de nota de la examenul grilă, la care vor putea fi adăugate maxim 1,5 puncte pentru activități online (referate, răspunsuri la chestionare,   teste, etc). 

De asemenea, pentru a facilita identificarea voastră, vă recomandăm să vă faceți conturi noi, cu adresele de email instituționale. Examenul va putea fi dat doar pe către cei care au adrese de email instituționale, conform hotărârii senatului universitar.

În luna mai vor fi realizate o serie de simulări pentru a se stabili platforma pe care vor fi date examenele (moodle - elearnmed sau google meet). Participarea la simulări este obligatorie, pentru a se putea testa încărcarea serverului cu un număr maxim de participanți (ce se va întâmpla în cursul examenului online).