Anunțuri

Cursuri online

Cursuri online

by Sorin Hostiuc -
Number of replies: 0

Având în vedere situația creată de pandemia COVID-19, cursurile de Medicină Legală și Bioetică se vor desfășura, până la o dată ulterioară ce va fi stabilită de conducerea UMF Carol Davila, doar online, pe site-ul elearnmed.ro 

În acest sens, pe site, în modulele corespunzătoare, sunt deja încărcate toate cursurile de medicină legală și bioetică precum și lucrările practice de bioetică, urmând ca în săptămânile următoare să fie încărcate materiale adiționale, inclusiv teste.

Prezența se va face pe baza log-urilor de utilizator, care permit vizualizarea cursurilor citite, a chestionarelor completate, a testelor realizate, etc. Toate activitățile de pe site sunt obligatorii pentru toți studenții.
De asemenea, adițional, fiecare student va trebui să facă un referat, pe baza indicațiilor din modulul corespunzător. Tema referatului  va fi propusă de către fiecare dintre voi, urmând a fi trimisă  pe adresa de email sorin.hostiuc @ umfcd. ro pentru confirmare (că intră în curriculă, că nu a mai fost selectată de către altcineva, etc), referatele contând, împreună cu activitatea online, la nota finală, pe baza unui algoritm care va fi stabilit ulterior, prin consultare cu șefii de serie.