Anunțuri

Conturi email

by Sorin Hostiuc -

Pentru a facilita identificarea voastră, vă recomandăm să vă faceți conturi noi, cu adresele de email instituționale (logare cu google account - se trec emailul si username-ul de pe umfcd.ro). 

Pentru cei care nu doresc acest lucru, rog șefii de serie să facă liste cu nume, prenume, grupă și email, pentru a putea fi realizată identificarea corespunzătoare în sistem, în momentul de față unii utilizatori înlocuind numele cu prenumele și invers sau utilizând nick-name-uri


Cursuri online

by Sorin Hostiuc -

Având în vedere situația creată de pandemia COVID-19, cursurile de Medicină Legală și Bioetică se vor desfășura, până la o dată ulterioară ce va fi stabilită de conducerea UMF Carol Davila, doar online, pe site-ul elearnmed.ro 

În acest sens, pe site, în modulele corespunzătoare, sunt deja încărcate toate cursurile de medicină legală și bioetică precum și lucrările practice de bioetică, urmând ca în săptămânile următoare să fie încărcate materiale adiționale, inclusiv teste.

Prezența se va face pe baza log-urilor de utilizator, care permit vizualizarea cursurilor citite, a chestionarelor completate, a testelor realizate, etc. Toate activitățile de pe site sunt obligatorii pentru toți studenții.
De asemenea, adițional, fiecare student va trebui să facă un referat, pe baza indicațiilor din modulul corespunzător. Tema referatului  va fi propusă de către fiecare dintre voi, urmând a fi trimisă  pe adresa de email sorin.hostiuc @ umfcd. ro pentru confirmare (că intră în curriculă, că nu a mai fost selectată de către altcineva, etc), referatele contând, împreună cu activitatea online, la nota finală, pe baza unui algoritm care va fi stabilit ulterior, prin consultare cu șefii de serie.

Curs Postuniversitar Medicină Legală Clinică

by Sorin Hostiuc -

Cursul postuniversitar de Medicină Legală Clinică, creditat EMC, se va desfășura în perioada 22-24 Noiembrie. În cazul în care numărul de participanți este mai mare de 10, se vor desfășura 2 sesiuni de curs, a doua desfășurându-se în perioada 25-26 Noiembrie, una dintre cele două sesiuni putându-se desfășura în altă locație, ea stabilindu-se de comun acord cu participanții și la solicitarea lor expresă.

Toate cursurile disponibile în cadrul UMF Carol Davila sunt prezentate aici.

Pentru înscriere sunt necesare:

Toate documentele se trimit pe adresa de email sorin.hostiuc @ umfcd.ro scanate, urmând ca la începutul cursului să fie aduse și în original. Odată trimise aceste acte, cursantul este considerat oficial înscris, urmând ca în perioada 18-20 noiembrie, de comun acord, să se stabilească exact data și locația modulului la care va participa. De asemenea, odată cu înscrierea, cursantul va primi o cheie de acces pentru modulul online de Medicină Legală Clinică, unde va putea regăsi materialele de curs.

La finalul cursului fiecare cursant va susține un examen (test grilă) din materia de curs.Older topics...